OVER KONINGJAN

Details
Jan de Koning - Fotograaf

Mijn naam is Jan de Koning en ik ben gepassioneerd fotograaf. Ik kan me blijven verwonderen over dingen die ik om me heen zie. Spelen met licht is mijn specialisatie. Door licht op een juiste manier te gebruiken kun je zo veel meer diepte in een beeld krijgen: dat fascineert mij. 

 

Ik ben opgeleid als bloemenarrangeur. Nu ben ik volop aan het werk om de mooiste composities op beeld vast te leggen. Daarnaast creëer ik ook mijn eigen composities van bloemen, planten, designartikelen, of een combinatie daarvan.

 

8 jaar werkzaam geweest bij Fotostudio Visions. Daar heb ik ontdekt hoe bijzonder het is om met bloemen en planten een beeldverhaal te vertellen.

Mijn doel is om met dat verhaal een kijker (potentiële klant) uit te nodigen zich in een product te verdiepen. 

 

Als mede-eigenaar van Bloomtube lever ik inspiratie voor bloemisten. Ik ben daar verantwoordelijk voor de fotografie, filmen van de step by step films en meedenken en realiseren van nieuwe concepten.

Dit doe ik in samenwerking met mijn partners Aafje Nijman (trendwatcher) en Joan Stam (arrangeur). Onze creatieve samenwerking maakt dit digitale platform voor mij tot een bijzonder inspirerend project.

Contact

Email:  jan@koningjan.nl

Mobiel:  0628844516

Herenweg 366

2211 VH Noordwijkerhout

Nederland

Success! Message received.