top of page

Sunny Interior Vibes with Sollinea®

Plantliefhebbende millennials, maak kennis met Sollinea®: een zonvormige schoonheid die je ruimte verlicht.


chrysanten bloem

Bij het verwelkomen van een warme Indian Summer, introduceert Royal van Zanten de stralende Sollinea®. Deze zonvormige bloem staat symbool voor licht en warmte, prachtig vastgelegd door fotograaf Jan de Koning.


Creëer een serene oase met Sollinea® voor je yoga en spirituele momenten. Gecombineerd met goudgetinte accessoires en Himalaya zoutkristal kaarshouders biedt het een nazomerse gloed. Net als in de Japanse en Chinese symboliek, bevordert Sollinea® spirituele groei.


Of je nu een knus hoekje decoreert met vintage vloerkleden of een weelderige (binnen)tuin creëert, Sollinea® past naadloos in je bohemien toevluchtsoord.


chrysanten plant

chrysanten bloem

Sollinea® bloeit zowel binnen als buiten, perfect voor interieurliefhebbers die van een vloeiende overgang tussen binnen en buiten houden. Een tip: Haal je Sollinea® planten naar binnen als het kouder wordt dan 5 °C.


Benieuwd naar de naam? Sollinea® haalt inspiratie uit de zon in diverse culturen. In Japan symboliseert het onsterfelijkheid, en in China 'de essentie van de zon'.


Laat Sollinea®,je stralende inspiratiebron zijn voor een zonnig interieur, spirituele verlichting of een opfleurde tuin.


chrysanten plant

Voor meer info kijk op


0 opmerkingen

Comments


bottom of page